Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan binalabilmekle baş başa elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz nedeni görev kaybına vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle fiilin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın çıkış kapısı kanatlarımızda bir adedi balçık menteşe başkası yaylı menteşe olgunlaşmak üzere iki pare ” hafi” menteşemiz mevcuttur.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni kapısı yalnızca kapı olarak konulev gören, kapı olarak bilindik ve açılıp-kapanmadı hafif olan bir yapı değildir. Çeşitli birlikteşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi henüz yavuz malum bir gerçektir. Kapının kendisini teşkil eden esas kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabilinden herhangi bir hasar olmaksızın esen durumda olmalıdır.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın bapsı bina ihtiyacına göre imal edilebilir.

– İç koridora açılan baplar en azca 30 zaman yangına karşı dayanıklı olacak ve resen kapatan kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde Yangın Çıkış Kapısı alevlerin yoklama şeşna alınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı kapılar maden ve tuzakçı kadar malzemelerden strüktürlmış sakil bir kapıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı karınin enikonu işçiliklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

üste hareketsiz katlı örgülarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birokkalı yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve cenahımızdakileri emniyetli alana hızla Yangın Çıkış Kapısı boşaltma etmiş olabilelim.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının canipı aralık son kerte farklı bedel skalasına sahiptir.

Report this wiki page